Tretji dres Barcelone 23-24

Tretji dres Barcelone 23-24 Tretji dres Barcelone 23-24

Videoposnetek, ki prikazuje tako imenovani tretji dres Nogometni dresi Barcelona, je postal viralen, vendar ni resničen. Namesto tega je ponaredek, ki temelji na zelo zgodnjem modelu. Končni dres bo videti zelo drugače. Imamo dober vtis o tem, kako bo videti tretja majica Nike FC Barcelona 23-24. Grafični oblikovalec @corinth_designs je podal napovedi o kompletu in po mnenju strokovnjaka za komplete @hendocfc se "ni tako zelo zmotil." Prevladovala bo mint barva, kombinirana z blaugrano in črno, temeljila pa bo na novi stilski predlogi. Pričakujemo vsaj 85-odstotno natančnost. Oglejte si tudi vse informacije o domačih in gostujočih dresih Barcelone 2023-24.
Tretji komplet Nogometni dresi kompleti za otroke ima mint (»Light Aqua«) glavno barvo, Blaugrana kot oblikovni element in črno kot sekundarno barvo. Uradne barve so "Aqua Blue/Royal Blue/University Red/Black". Na primer, "Light Aqua" je enaka barva, ki se uporablja na gostujočem dresu Interja 22-23. Kraljevsko modra in univerzitetno rdeča sta zelo pogosti barvi na dresih Nike. Kar zadeva predlogo, ima Nike Barcelona 23-24 Third Kit poenostavljen dizajn. Uporablja isto predlogo kot tretji dresi različnih reprezentanc za Svetovno prvenstvo za ženske leta 2023, pa tudi drugih elitnih klubskih ekip Nike 23-24. Barvna kombinacija Barceloninega tretjega dresa sezone 23-24 neposredno spominja na prejšnje drese kluba, vključno s tretjim dresom sezone 2011-13. Tretji dres sezone 23-24 FC Barcelona bo izšel septembra 2023.
Novi Otroški nogometni dresi oblek je bil predstavljen danes in bo na voljo to soboto za zadnjo domačo tekmo sezone. Proizvaja ga Joma in ga bodo nosili v sezoni 23-24 Bundeslige. Dres Joma TSG Hoffenheim 2023-2024 je pretežno modre barve. Edini vidni detajl je bel zaključek na manšetah. Videti je, da so vsi logotipi beli. Modre kratke hlače in nogavice dopolnjujejo novo domačo majico Joma TSG 1899 Hoffenheim 23-24.


W Y

57 Blog posts

Comments